Miljøansvar

Bæredygtighed på vores kontor og værksted. Vi er stolte af at dele vores engagement i miljøansvar og bæredygtighed her på HK Entreprises domicil. Vi tror på at tage skridt mod en grønnere fremtid, og det starter lige her på vores arbejdsplads.

1. Energi fra vedvarende kilder:
På vores kontor drager vi fordel af solens kraft og jordens varme. Vores faciliteter er udstyret med solcellepaneler, der omdanner solens stråler til ren energi. Derudover udnytter vi jordvarme som en effektiv og bæredygtig varmekilde.

2. Varmepumper til opvarmning:
På vores værksted har vi implementeret avancerede opvarmningsløsninger. Vores luft-til-vand varmepumpe hjælper med at opretholde en behagelig arbejdstemperatur ved at udnytte omgivelsesluften til opvarmning af vand, hvilket minimerer energiforbruget og CO2-aftrykket.

3. Banebrydende renseanlæg:
Vi er også stolte af at have vores eget Bio Cube-renseanlæg, der er dedikeret til behandling af kloakvand. Dette avancerede system sikrer en effektiv og miljøvenlig rensning af spildevand, hvilket reducerer vores miljømæssige fodaftryk og bevarer vandkvaliteten.

Ved at integrere disse bæredygtige praksisser i vores daglige drift stræber vi efter at være en del af løsningen på miljøudfordringerne. Vi fortsætter med at udforske innovative metoder for at minimere vores påvirkning på planeten og opfordrer vores samarbejdspartnere og kunder til at dele denne rejse mod en mere bæredygtig fremtid med os.

Stærkt samarbejde

Vi er stolte af at have indgået et strategisk samarbejde med Power 2 Climate Change, en førende leverandør af systemydelser som BSP (aggregator). Deres innovative tilgang er baseret på udnyttelse af variable virksomhedsanlæg, hvilket gør det muligt for os at levere stabiliseringsreserver til elnettet og effektivt kompensere for frekvensændringer. Sammen skaber vi en bæredygtig og pålidelig energiløsning, der tilpasser sig dynamisk til de skiftende behov i vores produktionsmiljø. Dette partnerskab styrker vores engagement i at bidrage aktivt til klimaforandringerne og fremme en mere bæredygtig fremtid.
Et udsnit af de kunder vi har løst opgaver for:
Kølpin Ejendomme, Travbanen, Galopbanen, Hotel Sanders København, Bernstorffshus, Gentofte kommune, Hørsholm Kommune, Ejendomsselskaber som TopDanmark Ejendomme, Wihlborgs og Deas, Fredede ejendomme som Arne Jacobsens Kajakklub, Forsikringsselskaber og mange mange flere.

Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende møde, uanset hvor i processen vi kan byde ind.
Kontakt os

Vores services

Donsevej 4
2970 Hørsholm
Telefon 70 20 99 92
info@hk-entreprise.dk
© Copyright 2023 - All Rights Reserved
Virksomheden er medlem af Dansk Byggeri, Gentofte Håndværkerforening og Byg Garanti, ligesom vi er AAA-rated hos Soliditet A/S i over 10 år.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram