Specialopgaver

Vi løser dine specialopgaver med et smil. Hos HK-Entreprise A/S er vi især gode til det, som er svært for andre. Vi elsker nye udfordringer, og vi har gennem de seneste år specialiseret os mere og mere i at løse komplekse fremfor mere rutineprægede renoveringsopgaver. Med komplekse opgaver mener vi eksempelvis totalrenovering af villa, opførelse af sommerhus eller andre omfattende projekter, hvor der virkelig kræses for detaljen. Det er en af vores spidskompetencer og uanset om opgaven har karakter af nybygnig, renovering, tilbygning eller ombygning, ligger der en stor kærlighed til det gode håndværk bag vores arbejde.

Eget værksted

På vores hovedsæde har HK Entreprise A/S et dedikeret værksted. Vi har valgt at have vores eget værksted på stedet på grund af vores passion for udsøgt håndværk og en nøje opmærksomhed på detaljer.

På værkstedet finder du snedkeren Vitus, som har mange års erfaring og kan løse selv de mest krævende snedkeropgaver.

 Du er altid velkommen til at kontakte os, måske vi kan hjælpe dig med din special opgave. 
Kontakt os
Et udsnit af de kunder vi har løst opgaver for:
Kølpin Ejendomme, Travbanen, Galopbanen, Hotel Sanders København, Bernstorffshus, Gentofte kommune, Hørsholm Kommune, Ejendomsselskaber som TopDanmark Ejendomme, Wihlborgs og Deas, Fredede ejendomme som Arne Jacobsens Kajakklub, Forsikringsselskaber og mange mange flere.

Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende møde, uanset hvor i processen vi kan byde ind.
Kontakt os

Vores services

Donsevej 4
2970 Hørsholm
Telefon 70 20 99 92
info@hk-entreprise.dk
© Copyright 2023 - All Rights Reserved
Virksomheden er medlem af Dansk Byggeri, Gentofte Håndværkerforening og Byg Garanti, ligesom vi er AAA-rated hos Soliditet A/S i over 10 år.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram