The Padel Club Espergærde

Vi er stolte over at præsentere The Padel Club Espergærde, et kommende ikon for padelsportens verden, hvor æstetik møder funktionalitet på det højeste niveau. Dette state-of-the-art center er designet og skræddersyet til at tilfredsstille selv de mest krævende behov hos padelentusiaster.

The Padel Club Espergærde vil rumme en imponerende samling af faciliteter, der omfatter 4 indendørs baner af absolut topkvalitet, som er godkendt af World Padel Tour. Disse baner er ikke blot et spilområde, men en oplevelse i sig selv, med en loftshøjde på 9 meter, der giver en følelse af åbenhed og rummelighed, og som sætter standarden for padeloplevelser.

Vi har investeret stor opmærksomhed på detaljer og komfort, herunder luksuriøse toilet- og badefaciliteter, der tilbyder en uovertruffen følelse af velvære og komfort for brugerne.

Udover de spektakulære baner vil The Padel Club Espergærde også huse en række yderligere faciliteter, der fremmer samvær og nydelse af padelsporten. En moderne café og lounge giver et perfekt sted til afslapning og socialt samvær før og efter spillet, mens vores padelshop sikrer, at spillere har adgang til det bedste udstyr og tilbehør til at forbedre deres spil.

Derudover vil to rummelige konferencerum være til rådighed for arrangementer og møder, og en balkon på første sal giver en fantastisk udsigt over banerne, der gør det til det ideelle sted at følge med i spillet eller bare nyde atmosfæren.

The Padel Club Espergærde er et samarbejde mellem Bybjergvej 22 ApS som bygherre, HPH Totalbyg A/S som totalentreprenør og BLOKK ApS som arkitekter. Med deres ekspertise og engagement ser vi frem til at skabe et unikt og mindeværdigt hjemsted for padelsporten.

Se flere typer af projekter

Et udsnit af de kunder vi har løst opgaver for:
Kølpin Ejendomme, Travbanen, Galopbanen, Hotel Sanders København, Bernstorffshus, Gentofte kommune, Hørsholm Kommune, Ejendomsselskaber som TopDanmark Ejendomme, Wihlborgs og Deas, Fredede ejendomme som Arne Jacobsens Kajakklub, Forsikringsselskaber og mange mange flere.

Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende møde, uanset hvor i processen vi kan byde ind.
Kontakt os

Vores services

Donsevej 4
2970 Hørsholm
Telefon 70 20 99 92
info@hk-entreprise.dk
© Copyright 2023 - All Rights Reserved
Virksomheden er medlem af Dansk Byggeri, Gentofte Håndværkerforening og Byg Garanti, ligesom vi er AAA-rated hos Soliditet A/S i over 10 år.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram