Færdiggørelse af boligbyggeri på Kløvermarken i Espergærde

Med Gert Balser som projektleder, kan vi præsentere dette fantastiske boligbyggeri på Kløvermarken. Efter den uheldige situation, hvor Anker Hansen & Co desværre gik konkurs, har vi overtaget ansvaret for at fuldføre dette ambitiøse projekt.

Dette imponerende byggeri omfatter 33 moderne boliger, der er omhyggeligt designet for at opfylde de højeste standarder for kvalitet, komfort og æstetik. Boligerne, kendt som "Mørdruplejlighederne", repræsenterer en unik blanding af funktionalitet og elegance, der vil berige lokalsamfundet i Espergærde.

Vores dedikerede hold har arbejdet hånd-i-hånd gennem tre år, fra grundkøb til det øjeblik, hvor de første beboere nu kan flytte ind. Vi har lagt stor vægt på hver eneste detalje af projektet for at sikre, at det lever op til og overgår forventningerne hos både kommende beboere og lokalsamfundet som helhed.

Vi er glade for at have haft muligheden for at bidrage til udviklingen af Kløvermarken og tilbyde en nydimensionel boligoplevelse til fremtidige beboere. Vores engagement i dette projekt afspejler vores forpligtelse til at levere høj kvalitet og skabe varige værdier i vores lokalsamfund.

Se flere typer af projekter

Et udsnit af de kunder vi har løst opgaver for:
Kølpin Ejendomme, Travbanen, Galopbanen, Hotel Sanders København, Bernstorffshus, Gentofte kommune, Hørsholm Kommune, Ejendomsselskaber som TopDanmark Ejendomme, Wihlborgs og Deas, Fredede ejendomme som Arne Jacobsens Kajakklub, Forsikringsselskaber og mange mange flere.

Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende møde, uanset hvor i processen vi kan byde ind.
Kontakt os

Vores services

Donsevej 4
2970 Hørsholm
Telefon 70 20 99 92
info@hk-entreprise.dk
© Copyright 2023 - All Rights Reserved
Virksomheden er medlem af Dansk Byggeri, Gentofte Håndværkerforening og Byg Garanti, ligesom vi er AAA-rated hos Soliditet A/S i over 10 år.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram