Renovering af Dantaxi's hovedkvarter i Bagsværd

Efter flere års kontinuerlig vækst stod Dantaxi over for en udfordring: selskabets eksisterende domicil i Virum var blevet for trangt til at imødekomme den stigende aktivitet. For at understøtte den fortsatte vækst og sikre optimale arbejdsforhold besluttede Dantaxi at flytte hovedkvarteret til en ny lokalitet i Bagsværd.

HK Entreprise har stået for totalrenoveringen af det nye hovedkvarter i Bagsværd for at sikre, at ejendommen kunne imødekomme Dantaxi's aktuelle og fremtidige behov. Dette inkluderede at skabe moderne og funktionelle faciliteter til administration og callcenter samt et dedikeret uddannelsesakademi for taxichauffører.

Gennem totalrenoveringen af det nye hovedkvarter i Bagsværd har Dantaxi investeret i sin fremtidige vækst og succes. 

Se flere typer af projekter

Et udsnit af de kunder vi har løst opgaver for:
Kølpin Ejendomme, Travbanen, Galopbanen, Hotel Sanders København, Bernstorffshus, Gentofte kommune, Hørsholm Kommune, Ejendomsselskaber som TopDanmark Ejendomme, Wihlborgs og Deas, Fredede ejendomme som Arne Jacobsens Kajakklub, Forsikringsselskaber og mange mange flere.

Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende møde, uanset hvor i processen vi kan byde ind.
Kontakt os

Vores services

Donsevej 4
2970 Hørsholm
Telefon 70 20 99 92
info@hk-entreprise.dk
© Copyright 2023 - All Rights Reserved
Virksomheden er medlem af Dansk Byggeri, Gentofte Håndværkerforening og Byg Garanti, ligesom vi er AAA-rated hos Soliditet A/S i over 10 år.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram